Je kan nog starten!

Publicatiedatum: 13-09-2024

Het schooljaar is gestart. Kan ik nog inschrijven?

Jazeker! Schrijf nu nog snel in.

Voor heel wat cursussen die in september zijn gestart  kan je nog steeds aansluiten. Je kan (online) inschrijven, tenzij een cursus onder de rubriek ‘te laat’ verschijnt op onze website.
Kijk snel binnen onze 12 interessegebieden welke cursus perfect is voor jou, en schrijf je in nu het nog kan.

 

Bijblijven, dat doe je bij CVO Groeipunt 

Naast een gevarieerd opleidingsaanbod kan je bij Groeipunt ook terecht voor kortere cursussen en bijscholingen. Een cursus aromatherapie, computer start, archiefmedewerker of een bijscholingsreeks voor wie werkt is in de zorgsector: in het najaar hebben we nog heel wat boeiends te bieden, zowel voor beginners als voor wie al voorkennis heeft.


Diploma secundair onderwijs: hele hele jaar door startmomenten

Wil je graag jouw diploma secundair onderwijs behalen? Om tegemoet te komen aan jouw persoonlijke situatie zorgen we ervoor dat je het hele jaar door kan starten. Wij organiseren op geregelde tijdstippen infomomenten en vrijstellingsproeven, zowel voor ASO of voor wie Aanvullende Algemene Vorming (AAV) combineert met een diplomagerichte opleiding.

 

Starten wanneer jij dat wil: gebruik onze cursuszoeker

Welke cursussen gaan nog van start? Dat zoek je snel en gemakkelijk uit via onze cursuszoeker: kies het startmoment én interessegebied dat past voor jou en vind jouw favoriete cursus!

 

Heb je vragen over een bepaalde opleiding?
Selecteer via het contactformulier het opleidingsgebied. De coördinator van de opleiding beantwoordt jouw vraag zo snel mogelijk.